Arriba la Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar

Una cinquantena d’expositors locals i d’arreu del territori s’instal·laran als carrers cèntrics del municipi per oferir diversos productes artesanals o manufacturats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar arriba aquest cap de setmana amb una cinquantena d’expositors locals i d’arreu del territori. Els carrers més cèntrics del municipi s’ompliran de productes artesanals, ecològics, manufacturats i naturals, en una cita anual que arriba ja als 29 anys de vida, després de no haver-se pogut celebrar els dos anys anteriors a causa de la pandèmia.

Durant aquests tres dies es podrà gaudir de nombroses parades de complements tèxtils fets a mà, joieria i bijuteria artesana, quadres o ceràmica, fins a herbes remeieres o espelmes. Tampoc faltaran les parades gastronòmiques amb els tradicionals d’embotits o formatges de diverses varietats.

Tot plegat, en 500 metres de parades situades al carrer Pau Casals, la plaça Nova i la plaça Joan Miró. Precisament, en aquestes places també hi haurà entitats instal·lades que oferiran diverses activitats lúdiques, com maquillatge artístic o una atracció infantil pirata pels més menuts, una plantada de Gegants de la Colla Gegantera de La Cala, actuacions musicals amb la Xaranga Suquet Calero, la Batucada Kalakatà o el grup The Baldats.

A més, els Quintos dels anys 2001 i 2002 també han organitzat diverses activitats juvenils a la plaça Nova, com vermut electrònic, dinars populars i tardeos amb música remember dels 90 i el 2000.

L’esdeveniment, que permetrà promocionar els serveis, comerços i productes típics del municipi i del territori, s’inaugurarà el divendres a les 19 h de la tarda amb l’actuació de la Xaranga Suquet Calero i romandrà oberta tot el cap de setmana, dins l’horari comercial, fins al diumenge a les 20 h de la tarda.