Finalitzen els treballs per millorar la seguretat viària a la zona del mercat

Un cop acabades les obres, es restablirà la circulació de vehicles i es posaran en funcionament els nous semàfors que regulen el nou pas de vianants

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest divendres han finalitzat els treballs per millorar la seguretat viària i la mobilitat a la zona de davant del mercat de la Sagrada Família. Les obres, que van arrencar el passat 17 d’octubre, han consistit en la creació d’un nou pas de vianants semaforitzat al carrer Sant Cristòfol que dona continuïtat a l’itinerari de vianants del barri de la Font dels Capellans al CAP de la Sagrada Família, en completar semafòricament la cruïlla entre els carrers Sant Cristòfol i Arquitecte Montagut i en l’ampliació de voreres. El pressupost de l’actuació ha estat de 145.684 euros.

Aquest matí, el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, David Aaron López Martí, ha explicat les millores en una visita que s’ha fet per comprovar la finalització de les obres. Tal com ha destacat, es tracta d’una zona de la ciutat molt concorreguda, que a banda d’acollir el mercat de la Sagrada Família alberga també el CAP de la Sagrada Família, i que és porta d’entrada al barri de la Font dels Capellans. Els canvis introduïts, ha indicat, augmentaran la seguretat de vianants.

Un cop acabades les obres, es restablirà la circulació de vehicles i es posaran en funcionament els nous semàfors que regulen el nou pas de vianants, que s’ha instal·lat davant del CAP de la Sagrada Família, i la resta de passos de la cruïlla. També s’invertirà el sentit de circulació en un tram del carrer d’Arquitecte Montagut, entre els carrers Sant Cristòfol i Sabadell, essent ara en direcció carrer Sabadell. Aquest canvi de sentit, simplifica els moviments dels vehicles a la cruïlla, incrementant d’aquesta forma la seguretat dels vianants i conductors.