Detenen tres homes a Igualada per estafar 1.666 euros amb targetes de crèdit a companys de feina

Van utilitzar les targetes per comprar bitllets d'avió amb destinació a Tenerife i Dubai

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Els Mossos han detingut a Igualada tres homes de 24 i 22 anys, veïns de Martorell i Granollers, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa. La investigació es va iniciar el 5 de febrer quan els Mossos van rebre la denúncia d’un home que havia estat víctima d’una estafa.

Concretament, li havien fet tres càrrecs a la seva targeta de crèdit per un import de 1.300 euros. El 25 de febrer van rebre una altra denúncia d’un home que també havia estat víctima d’una estafa.

En aquest cas, li havien fet un càrrec per un import de 366 euros. Els investigadors van esbrinar que les dues víctimes havien treballat a la mateixa empresa i, en tots dos casos, van utilitzar les targetes per comprar bitllets d’avió amb destinació a Tenerife i Dubai.

Després de diverses indagacions, els mossos van concloure que els presumptes autors eren tres, els quals van ser detinguts entre el 13 i 14 d’abril a Igualada. Tots tres van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb ‘’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan els requereixi.