L’Acadèmia de ball Fame de Cubelles reparteix més de 3 milions d’Euros amb el segon premi de la Loteria de Nadal

El centre de dansa havia jugat 25 dècims repartits en participacions de 5 euros

0
1605
Cosum Gencat VERD (juny 2019) 728×90

Pocs minuts abans de les dotze del migdia, l’Acadèmia de ball Fame de Cubelles era l’afortunada de rebre el segon premi de la Loteria de Nadal gràcies a l’adquisició de 25 dècims del número 21015.

Aquest segon premi que s’ha desplaçat fins a aquesta localitat del Garraf havia estat comprat per les alumnes de l’escola de ball a través de participacions de cinc euros.

El premi que ascendeix fins a 3.125.000 euros té un especial valor per a la seva propietària, Juana Paz Mateos, qui en declaracions oficials a La Ciutat del Garraf assegurava que feia tres anys que jugava el mateix número perquè és la data d’inauguració de l’acadèmia.

Mateos, especialment emocionada per compartir aquest premi amb la seva filla, també professora del centre, explicava que el número prové de la localitat d’Almansa a la província d’Albacete i que enguany l’ havien adquirit a finals de setembre.

Així mateix, confessava que amb una part dels diners que recullin del premi tenen previst realitzar un viatge amb les alumnes.

FER UN COMENTARI