La XXV Jornada del Parc Infantil de Trànsit, organitzada per la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, se celebrarà aquest dissabte

Hi participaran 80 alumnes de 6è de primària en representació dels centres educatius de la ciutat

0
127
Imatge del parc infantil de trànsit de VNG. Cedida
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

Aquest dissabte 25 de maig se celebrarà la XXV edició de la Jornada del Parc Infantil de Trànsit. Una activitat que serveix de cloenda a les classes d’Educació Viària que durant el curs escolar imparteixen dos agents de la Policia Local, als centres educatius de la ciutat.

Durant el curs 2018-2019 han rebut formació un total de 2.857 alumnes, dels quals 1.924 han estat alumnes de primària i 806 alumnes de secundària, així com 127 alumnes del Centre de Formació IMET, TEGAR, i MENA del Molí de Mar.

A més de les classes teòriques, al llarg del curs s’han dut a terme 29 jornades educatives al Parc Infantil de Trànsit de la plaça de la Sardana, en les quals hi ha participat 641 nois i noies de 6è de primària i 45 menors del centre del Molí de Mar.

De tots els participants s’han seleccionat els 80 alumnes que han destacat en conducció segura i responsable, perquè participin en la jornada de dissabte, en representació del seu centre educatiu. La Jornada començarà a les 9 del matí amb les activitats teòrico-pràctiques i finalitzarà al voltant de les 12 del migdia amb el lliurament de premis, que es farà al Centre Cívic de La Sardana.

FER UN COMENTARI