La Policia local de Calafell posa en marxa el dispositiu nadalenc de seguretat

El cos reforçarà la presència a les zones comercials del municipi

0
196
Imatge de la policia local de Calafell. Foto: Cedida
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

La Policia local de Calafell ha posat en marxa la campanya de prevenció i seguretat de Nadal. El dispositiu estarà operatiu fins al 4 de gener, de manera ininterrompuda, amb un reforç de la presència policial a les zones comercials del municipi. L’objectiu és que les compres nadalenques, així com totes les activitats pròpies d’aquestes dates, es pugui fer de la forma més segura possible.

Les festes de Nadal són dies de gran afluència de persones als carrers i als comerços i, per això, s’incrementa el risc de furts i robatoris. Per això, la Policia local patrullarà per prevenir aquests fets delictius. També estarà en contacte amb els comerciants per detectar possibles problemes, per exemple amb l’ús de bitllets falsos.

La Policia recomana a tothom extremar la precaució amb bosses, carteres i moneders i desconfiar del contacte físic amb persones desconegudes. També demana als comerciants que estiguin especialment atents quan l’establiment estigui ple de gent i en moments sensibles, com l’hora de tancar.

Finalment, la Policia demana la col·laboració ciutadana, un fet clau per incrementar la seguretat i prevenir riscos.

FER UN COMENTARI