La naviliera Tarros fa escala per primera vegada en DP World Tarragona

Un servei de contenidors de Turquia a Tarragona cada deu dies

0
167
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

La terminal de contenidors del Port de Tarragona, DP World Tarragona, ha iniciat un nou servei de transport marítim de contenidors amb la naviliera Tarros (www.tarros.it), fundada a Itàlia el 1828, una empresa capdavantera en serveis de logística a través de la seva xarxa d’agències al mar Mediterrani. Aquesta línia proporciona connexió entre Tarragona i Turquia i afavoreix l’elevat volum d’intercanvi comercial entre tots dos països.

El servei s’ha iniciat aquest mes d’abril amb el propòsit de cobrir les necessitats d’exportació i importació de productes de les empreses de diferents sectors com: polímers, químics, maquinària, paper i productes agroalimentaris principalment de les províncies de Tarragona, Lleida, Barcelona, Saragossa i sud de Navarra; no obstant això, les dues parts confirmen el seu interès a seguir coneixent i apropant nous sectors als quals poder oferir servei.

La periodicitat dels vaixells de Tarros a Tarragona serà cada deu dies, fent escala en els principals ports de Turquia: Gemlik, Istanbul, Gebze, Aliaga (Izmir) i Mersin.

El vaixell Holandia amb capacitat per 900 TEU i una eslora de 132 metres, va atracar per primera vegada a Tarragona el passat dissabte dia 13 d’abril, i l’operativa va ser tot un èxit. Aquest fet constata la bona predisposició entre Tarros i

DP World Tarragona i dona continuïtat a un servei necessari i d’alta qualitat en el Camp de Tarragona.

Cal destacar que DP World Tarragona actua com a agent de Tarros sota el segell de DP World Logistics, la qual cosa facilita la gestió i el desenvolupament de l’activitat i li afegeix un major valor.

Per a qualsevol necessitat relacionada amb aquest servei, DP World Tarragona atén a l’adreça de correu: comercial@dpworldtarragona.com, telèfon 977 249 010 o a la web www.dpworldtarragona.com on es podrà trobar tots els serveis detallats.

FER UN COMENTARI