‘La Indigestión’ i ‘Les variacions Bildelberg’, les noves estrenes de la Sala Trono-Armanyà

La nova temporada programa onze espectacles amb un repertori que inclou set actors tarragonins

0
145
Imatge del gestor i programador de la Sala Trono-Armanyà, Joan Negrié, al costat del cartell de la nova programació. Imatge del 10 de gener del 2019
Cosum Gencat VERD (juny 2019) 728×90

La nova temporada de la Sala Trono-Armanyà estrenarà l’obra ‘La Indigestión’, d’Elisenda Guiu al mes d’abril i ‘Les variacions Bildelberg’, una nova producció del cabaret “irreverent i polític” de la Trono al maig. A banda d’aquestes dues estrenes, la programació ofereix nou espectacles més i ve marcada per la participació d’actors del territori. “Treballem molt perquè els artistes tarragonins i del Camp de Tarragona tinguin un espai per exhibir les seves propostes temporals”, ha subratllat aquest dijous el seu gestor, Joan Negrié, durant la presentació de la programació.

La Trono aixecarà el teló a principis de febrer amb la funció ‘Et vindré a tapar’, sota la direcció de Roger Ribó -una proposta que compta amb la col·laboració d’Òmnium Cultural-. i amb l’espectacle ‘Al sostre’, de Nigel Planer. Aquest s’aturarà a Tarragona, amb tres representacions el 8 i 9 de febrer, després d’estrenar-se a l’Escenari Joan Brossa de Barcelona.

FER UN COMENTARI