La Crida-CUP presenta la imatge de precampanya a les municipals

0
137
Cosum Gencat BLAU (juny 2019) 728×90

La Crida-CUP ha presentat aquest matí els cartells que marcaran la precampanya a les municipals. La formació ho ha fet als Camps Elisis, reivindicant aquest emblemàtic espai públic de la ciutat amenaçat de noves privatitzacions per l’actual govern municipal. Una acció que ve precedida per la publicació d’una campanya de la formació per la defensa de la totalitat dels Camps Elisis i de la presentació de la llista de la candidatura el passat dissabte.

La pre-camonaya està formada per 6 cartells que engloben i sintetitzen els missatges que l’assemblea vol llençar per la candidatura de transformació a la ciutat de Lleida, i que s’avancen a la publicació del programa electoral.

Es tracta de 6 lemes que la candidatura ha treballat durant els 4 anys de mandat i durant els 11 debats de ciutat #EfecteCrida que l’assemblea ha dut a terme durant 6 mesos:

Combatem el feixisme

Enfront el creixement de la ultradreta, per una reparació completa de la memòria històrica, per un model de ciutat antiracista i pel foment de la cultura de la pau.

Remunicipalitzem

Pel control democràtic i de gestió pública dels serveis públics de l’ajuntament avui privatitzats.

Construïm sobiranies

Per un ajuntament amb capacitat de crear les estructures adients al servei dels principis de l’economia justa i solidària, enfront el model liberal capitalista que va contra els interessos col·lectius i de les classes populars. Per la creació de sobiranies pel mediambient, per una cultura i eduació com a via de transformació social, per la creació d’infraestructures necessàries als barris o per un urbanisme dissenyat per a les persones amb respecte amb l’entorn.

Tombem el patriarcat

Per la construcció de la Paeria Feminista amb les estructures necessàries per una igualtat efectiva, i amb les lluites LGTBIQ per canviar-ho tot.

Prenem partit

Perquè des del municipalisme la Crida per Lleida-CUP proposa l’ajuntament com la principal eina institucional al servei de la societat viva i compromesa amb el principis bàsics de la democràcia, la llengua i cultura catalanes, els drets humans i el dret a l’autodeterminació. Associacions, entitats i col·lectius com la força al carrer per un desafiament democràtic real.

Fem República

L’ajuntament de Lleida com a eina principal per ampliar la base, engegar polítiques de l’esquerra transformadora al servei dels i les treballadores, afrontar l’embat dins el context de repressió de llibertats que pateix el poble català, per ser ingovernables davant l’estat, ser punta de llança per tombar el Règim del ’78 i consolidar la independència i la construcció de la República.

FER UN COMENTARI