Zoo i Tremenda Jauria, caps de cartell de les Barraques de Reus 2019

  Aquesta edició el festival només durarà tres dies, però s'ampliarà l'horari d'obertura

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Acte de presentació del cartell de les Barraques de Reus de 2019. Foto: Julio Collado

  Comença el compte enrere per les Barraques de Reus 2019, que se celebrarà al Parc de la Festa els dies 21, 22 i 23 de juny. La principal novetat d’enguany és precisament aquesta: només durarà tres dies. “Era massa volum de feina i com enguany se celebren els 20 anys, volíem portar grups musicals amb més categoria”, ha explicat Toni Bergadà, president de la Coordinadora.

  En contrapartida, l’horari d’obertura s’ampliarà respecte als anys anteriors. Els dies 21 i 22 s’obrirà des de les 21 hores fins a les 6 de la matinada, mentre el dia 23 s’obrirà a les 22 hores, a causa de la Revetlla de Sant Joan, i també s’allargarà fins a les 6 de la matinada. Des de l’organització han demanat que la gent intenti ser puntual per “evitar llargues cues i aglomeracions” a l’hora d’entrar. Com en la passada edició, els menors necessitaran una autorització dels tutors legals per poder accedir al Parc de la Festa.

  El festival donarà el tret de sortida el 21 de juny amb el concurs de grups locals ReusSona 2019, que enguany té a la final a Lobster, Terra Ferma i Stone Vibe. Posteriorment, arribarà el torn dels madrilenys Tremenda Jauría i La Klave. El dia 22 tindrà lloc el plat fort amb l’actuació del grup valencià Zoo, que anirà acompanyat dels concerts de Bloody Gums i Porto Bello. Per últim, el dia 23 el cartell està format per Maflda, Prozak Soup i Bemba Saoco.

  A diferència de l’any anterior, no hi haurà activitats ni concerts a la tarda-nit com en l’any anterior. Des de la Coordinadora han explicat que ho han fet perquè “amb el 20è aniversari volíem potenciar els grups musicals i era molta dedicació”. Per això, han deixat la porta oberta a què en un futur es pugui tornar a portar grups infantils a la tarda o es torni a ampliar el festival a quatre dies.