Vuit escoles s’uniran demà en la cantata “El nen enamorat de la lluna” a Cambrils

  Tindrà lloc demà dimarts, 16 de maig, a les 11.00 hores, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils

  L’alumnat de 3r de primària de les set escoles de Cambrils i una escola de Vinyols interpretaran la cantata “El nen enamorat de la lluna” demà dimarts, 16 de maig, a les 11 hores, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. Els nens i nenes cantaran acompanyats pel professorat i alumnat de l’Escola Municipal de Música de Cambrils en un espectacle enriquit amb la narració del conte a càrrec dels i les alumnes del Taller de Teatre del Col•legi Vidal i Barraquer.

  Aquesta és la tercera edició del projecte impulsat i coordinat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, a través de l’Escola Municipal de Música. Cal destacar que la iniciativa creix enguany amb la incorporació de l’Escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs.

  La professora Anna Amigó és la coordinadora del projecte; mentre que la direcció musical ha anat a càrrec de Reyes Gil; la direcció escènica, de Rosa Òdena, i l’arranjament musical, de Marcel Pascual.

  “El nen enamorat de la lluna” és un conte senzill i tendre que explica el somni d’un infant d’arribar a la lluna. Tal com diu l’autor del text, Manel Justícia, “és una història que s’endinsa d’una manera màgica al cor dels més menuts i és que, clar, en un conte no hi ha coses impossibles”.

  El llibre va ser un encàrrec de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) amb motiu de la celebració del seu 20è aniversari. El conte també inclou el guió musical de la cantata, amb la lletra de les cançons escrites pel mateix autor, les partitures de Xevi Matamala i un disc amb les cançons gravades pels alumnes del Petit Cor de l’Escola Municipal de Música d’Olesa de Montserrat.