Vila-seca inverteix 330.000 euros en millores en els equipaments esportius

Aprovada la renovació de la gespa del camp de futbol de Vila-seca

Recentment, la Junta de Govern Local ha aprovat diversos acords relacionats amb millores en els equipaments esportius de Vila-seca, per un valor de 331.608,82 €.

En primer lloc, ha quedat aprovat el projecte per a renovar la gespa artificial del camp municipal de futbol. La inversió d’aquest projecte, de 300.678,80 €, inclou la substitució de la gespa artificial, el canvi dels canons aspersors de reg, les línies de marcatge dels camps de joc i la instal·lació de base elàstica per a l’absorció d’impactes. Cal destacar que aquestes obres es duran a terme durant l’estiu del 2022.

D’altra banda, les altres inversions que cal destacar són:

  • La instal·lació d’un mòdul prefabricat destinat a ampliar els serveis d’oficines a l’Estadi Municipal, amb un cost de 15.427,50 €.
  • L’adquisició d’una cadira elevadora per al bany de les persones amb mobilitat reduïda a les Piscines Vila-seca, per valor de 7.260,00 €.
  • La compra d’una fregadora per a realitzar el manteniment del parquet de la pista del Pavelló Municipal d’Esports de la Pineda, per un import de 8.242,52 €.

A més d’aquestes actuacions, cal recordar que la Junta de Govern Local ja ha aprovat l’adjudicació per a la redacció del projecte per a construir un poliesportiu lleuger al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca.