Un macrofestival gratuït pel jovent amenitzarà la vigília de la Misericòrdia

    Començarà a les 23.30 h al passeig Mata, davant de La Fàbrica Reus

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Una vegada més, després de l’èxit de l’estiu, la Loca actuarà de manera gratuïta aquest diumenge dia 24 de setembre, dins del marc de les festes de la Misericòrdia, al passeig Mata, a la Fàbrica Reus.

    Els millors dj’s de Loca actuaran juntament amb La Fabrica, que acollirà el gran festival Open Air Loca FM. L’esdeveniment començarà a les 23.30 h de la nit i s’allargarà fins les 04.30 hores. Un dels plats forts de les festes del barri de Misericòrdia, que duraran fins el dilluns 25.

    Aquest gran espectacle a l’aire lliure reunirà els millors dj’s de Loca Catalunya Aaron Coello i Ricky FR, i Máximo Valentino i Kiko Oncins, residents de La Fabrica, que faran ballar a tota la ciutat a ritmes llatins i música comercial. L’esdeveniment comptarà amb més de 30.000 watts d’il·luminació, regals de la marca Loca per a tothom, videoprojeccions, animació amb “Loca Dancers”, servei de barra durant tota la nit a preus low cost i equip de vídeo i fotografia. L’esdeveniment està organitzat per Loca i per La Fabrica Reus.