Un home de 56 anys i la seva mare de 86, trobats sense vida al seu domicili a Sabadell

    La mare, que era dependent, hauria mort per inanició dies després que l'home perdés la vida

    Un home de 56 anys i la seva mare de 86 i dependent, han aparegut morts en el seu domicili, al barri de La Roureda de Sabadell. Segons ha avançat la Cadena Ser i ha pogut confirmar l’ACN, la Policia Local i els Bombers de la Generalitat van trobar els cossos sense vida de tots dos dimecres al migdia. Fonts policials han indicat que van rebre un avís en què diversos veïns alertaven d’una forta pudor que sortia de l’habitatge, ubicat al número 2 del carrer Toses de la població. En arribar, els agents van localitzar les dues víctimes. Els agents de la policia científica dels Mossos d’Esquadra que van intervenir no van detectar indicis de criminalitat en els cossos. Tot apunta que el fill hauria perdut la vida per causes naturals i la dona per inanició. En els propers dies es duran a terme les autòpsies.

    Des de l’Ajuntament de Sabadell, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernández, ha volgut subratllar en declaracions a l’ACN que al consistori estan “consternats” per un fet “molt desgraciat”. També ha explicat que l’equip de govern està estudiant tots els detalls del cas des dels diferents vessants que hi actuaven, com ara el social, el sanitari o el policial, per determinar si totes les actuacions eren correctes.

    Fernández ha afegit que es tracta d’un cas que els serveis socials de l’Ajuntament coneixien i tractaven de fa anys, però ha indicat que des de fa aproximadament un any les relacions amb aquesta família s’havien tornat molt complicades perquè no volien l’ajuda municipal.

    Finalment, el regidor ha informat que ara s’està a l’espera del que diguin les autòpsies sobre les causes de les morts, i que un cop es completi tot l’expedient la intenció del consistori és informar-ne a l’opinió pública.