Últim dia per presentar propostes als Pressupostos Participatius de Tortosa

  L’Ajuntament de Tortosa va iniciar el passat 25 de febrer la recollida de propostes dels ciutadans pels Pressupostos Participatius del 2019

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Tortosa va iniciar el passat 25 de febrer la recollida de propostes dels ciutadans pels Pressupostos Participatius del 2019.

  L’Ajuntament disposa d’un Reglament de participació ciutadana amb l’objectiu de fomentar la participació de la ciutadania en els assumptes públics de la ciutat, vetllar pels seus drets en la intervenció d’aquests afers, desenvolupar mecanismes de participació, fomentar la cultura participativa dins l’Ajuntament i reforçar el teixit associatiu del municipi com a eines de participació i organització ciutadana. El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual la ciutadania pot proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos municipals per a inversions del Pressupost establint així un canal efectiu de democràcia participativa. A més a més, els Pressupostos Participatius incorporen accions destinades a millorar els canals de comunicació entre l’ajuntament i la ciutadania, així com generar espais de reflexió col·lectiva entorn les demandes i necessitats del municipi.

  Després d’haver realitzat durant l’any 2017 els primers Pressupostos Participatius al municipi, l’Ajuntament de Tortosa manté la voluntat de seguir fomentant la participació ciutadana i així ha decidit engegar una nova edició, que serà la tercera, dels Pressupostos Participatius.

  Avui, 8 de març és l’últim dia per a que tots els tortosins i tortosines puguin presentar aquestes propostes a l’Ajuntament.

  La setmana del 25 de març, l’Ajuntament valorarà les propostes, i seguidament, es votaran les propostes presentades.