Turisme Amposta estrena nova web

    Amposta és Delta de l’Ebre, és Gastronomia, és Família i és Esport. Són els quatre eixos temàtics sobre els quals s’estructura la informació de la nova web Turisme Amposta, que fa una aposta pel turisme d’experiències i per una imatge molt visual. Aquesta estructura temàtica es complementa amb un submenú on el visitant pot trobar tota la informació necessària per visitar la ciutat i el seu terme: Descobreix (on hi ha informació sobre els actius turístic), Planifica (tot allò que necessita per organitzar el viatge, com l’agenda d’activitats) i Reserva (on hi ha els allotjaments i activitats de la zona).

    «Hem apostat per fer una web molt visual, que atragui al visitant amb impressionants fotografies dels espais naturals i actius patrimonials que tenim, no només a Amposta sinó al Delta de l’Ebre», diu la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, qui també assenyala que la web també inclou informació sobre el conjunt de les Terres de l’Ebre i enllaços als diferents portals turístics de la zona.

    La web, que utilitza la tecnologia WordPress i adaptada per a mòbils i tabletes, ha estat dissenyada per l’empresa Nuwa Digital, especialitzada amb la presència online de diferents patronats de turisme d’arreu del país. Tota la informació es pot trobar amb català, castellà, anglès i francès.