Els Tres Tombs 2018 tindran un recorregut més curt i un nou punt de concentració

  Els actes de la Festa Major d’hivern començaran el 12 de gener i es perllongaran durant 10 dies

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’edició dels Tres Tombs de l’any 2018 proposa un nou recorregut, més curt que els darrers anys. Els cavalls i carruatges sortiran de la benedicció cap a carrer de l’Aigua, fins Menéndez Pelayo, i tombaran a l’avinguda de Francesc Macià, fins al carrer Coroleu, girant a l’avinguda Cubelles, i continuant pel carrer de l’Havana fins enllaçar amb la rambla Principal.

  Aquesta és una de les novetats més destacades de la festa del 17 de gener que divendres es va presentar a la Masia d’en Frederic. També hi ha altres novetats, com un nou punt de concentració de les cavalleries, carros i carruatges, que es reuniran a la rambla de Pep Ventura, al Llimonet.
  Del programa d’actes de la celebració de Sant Antoni destaca també, el pregoner, que serà Joan Terol Santana, i altres moments com ara la cercavila infantil de Sant Antoni o el concurs fotogràfic.

  La regidora de Cultura, Teresa Llorens, va parlar en la presentació del programa de la importància d’una tradició com al dels Tres Tombs, “que no s’ha de perdre perquè esta lligada a la nostra identitat”. La regidora també va destacar la vinculació de la gent jove amb la festa, i la importància que “hi hagi una regeneració, una implicació en aquesta entitat important de la ciutat”.

  L’alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va valorar la feina que fa l’associació dels Tres Tombs “per mantenir la qualitat de la festa. Heu d’estar orgullosos perquè aquesta ciutat té els TresTombs amb més participació”. Lloveras va recordar que es tracta d’una festa “amb 700 anys d’història”, i que no s’ha de perdre.

  La imatge dels Tres Tombs 2018 és obra de Domingo Álvarez, autor de la portada del programa d’actes, i de Lluís Amaré, que ha fet el cartell i el punt de llibre.