Tractor a l’aigua!

La platja de S’Abanell ha donat un bon ensurt al conductor del vehicle

Ahir al migdia, en Xavier estava desembussant les rieres de Blanes amb el seu tractor, quan de sobte es va apropar més de l’habitual a la riba del mar. En aquell precís instant, la sorra va començar a cedir fins a enfonsar una bona part del tractor. El conductor del vehicle va sortir de la cabina per por que s’acabés d’enfonsar del tot. Com ens diu en Xavier: “La sorra de la platja és molt traïdora”.

 

En Xavier fa molts anys que es dedica al sector de la maquinària i una de les seves feines és anar a desembussar rieres per tal d’aconseguir que no s’obstrueixin les clavegueres. Els temporals i les onades del mar fan que s’embussin les clavegueres amb facilitat. També ens explica que no ha estat el seu únic ensurt i és per això, que ell somriu i ens ho explica amb molta tranquil·litat i senzillesa.

Aquest afer va succeir a la platja de S’Abanell de Blanes, a l’altura del carrer Enric Morera. Unes hores després que el tractor s’enfonsés, una màquina giratoria va recollir el tractor i tot va quedar en una mera anècdota més.