Tortosa commemora el Dia Mundial del Teatre amb l’espectacle ‘La Ruleta dels Musicals’

    Anirà a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Teatre i es farà en una única funció al Teatre Auditori Felip Pedrell el 22 de març

    L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa commemorarà el pròxim 22 de març a l’Auditori Felip Pedrell el Dia Mundial del Teatre amb l’espectacle de creació pròpia ‘La Ruleta dels Musicals’. Sota la direcció de Marga Julià, pujaran a l’escenari més de 140 persones, la gran majoria alumnes de l’escola municipal. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; la regidora de Cultura, Dolors Queralt, i la directora de l’Escola Municipal de Teatre, Marga Julià, han donat a conèixer aquest dimecres els detalls de l’espectacle.

    Enguany s’ha volgut donar un tomb a les darreres commemoracions del Dia Mundial del Teatre que s’havien fet a Tortosa on s’havia homenatjat a figures locals com Gerard Vergés o Joan Moreira i s’ha optat pel gènere dels musicals. Es representaran fins a vint musicals diferents escollits per atzar a través del joc de la ruleta. Sense desvetllar gaires detalls de l’espectacle, la directora de l’Escola, Marga Julià, ha avançat que ‘Mar i Cel’, ‘Mary Poppins’, ‘El Rey León’ o ‘Sonrisas y Lágrimas’ seran alguns dels musicals representats. Tots ells adaptats en català.

    Com és habitual, l’espectacle és de caire benèfic i, enguany l’entrada de 3 euros es destinarà a l’entitat EMATE per l’esclerosi múltiple de les Terres de l’Ebre. També s’ha previst una fila zero per qui no pugui assistir a l’espectacle però vulgui col·laborar amb la seva aportació.

    ‘La Ruleta dels Musicals’ es farà en una única funció el dijous 22 de març a les 20 hores al Teatre Auditori Felip Pedrell.