Torna POBLATAPA, la ruta gastronòmica de La Pobla

  Se celebrarà els divendres, dissabtes i diumenges entre el 7 i el 23 juliol

  Aquest divendres 7 de juliol, La Pobla donarà el tret de sortida a la cinquena edició de la seva ruta de tapes gastronòmiques, el POBLATAPA. La iniciativa, plenament consolidada en el calendari lúdic del municipi i que any rere any creix en participació, ofereix fins a 13 propostes culinàries que combinen qualitat i originalitat per a totes les butxaques. I és cada consumició té un preu de 2,5 euros, que inclou tant la tapa com la beguda que l’acompanya. Tot plegat s’oferirà els divendres, dissabtes i diumenges entre el 7 i el 23 de juliol, en l’horari fitxat per cada establiment. Per tal de facilitar la ruta gastronòmica i conèixer tots els detalls del POBLATAPA 2017, l’Ajuntament ha tornat a editar una guia impresa, així com també ha renovat l’App gratuïta del POBLATAPA. Pel que fa a la guia, aquesta ofereix una informació molt visual i sintètica, per tal de facilitar el seguiment de la ruta gastronòmica. A més, també dóna la possibilitat d’aconseguir diversos premis.

  En aquest sentit, cada establiment adherit a la campanya compta amb un segell exclusiu, que estamparà a les guies dels usuaris un cop hagin tastat la tapa. Un cop s’hagi reunit un mínim de 10 segells en una mateixa guia, el participant haurà de portar la guia a l’Ajuntament (de 10 a 14 h, els dies laborables) on se li farà entrega de la gerra del POBLATAPA, així com d’una butlleta per participar en la votació de la millor tapa. Tots els participants majors d’edat que participin d’aquesta votació, entraran en el sorteig de tres caps de setmana a Mallorca per a dues persones, sorteig que es durà a terme el dia 28 de juliol. Els noms dels guanyadors seran publicats als canals de comunicació municipals, és a dir, a través de la pàgina web de La Pobla, als perfils municipals de Facebook i Twitter, i també a l’App municipal, femPobla.

  L’Ajuntament ja ha distribuït la guia del POBLATAPA a totes les llars del municipi i, a més, també es podrà aconseguir de manera gratuïta als establiments participants de la campanya, els quals estaran N degudament senyalitzats. Aquesta guia inclou un mapa amb la ubicació dels establiments adherits, així com la fotografia i descripció de cadascuna de les 13 propostes gastronòmiques, a més de l’adreça, telèfon i horari en què se serveixen les diferents tapes. Pel que fa a l’App gratuïta del POBLATAPA, que l’Ajuntament va impulsar en l’edició celebrada l’any passat, enguany torna per oferir tota la informació de la iniciativa gastronòmica. Està disponible per a Android i iOS, i permetrà als seus usuaris geolocalitzar els establiments, puntuar les tapes i compartir les seves opinions. D’aquesta manera, els clients de POBLATAPA que hagin descarregat l’App, ho tindran molt més fàcil per seguir la ruta i poder participar-hi. L’edició 2017 del POBLATAPA ofereix les següents propostes gastronòmiques:

   Capricho estival (Restaurant Casa Cándido).

   Mini rollitos Primavera (Bar El Toro).

   Delicia de verano (Bar Las Piscinas).

   Pimientos del piquillo (Hostal La Pobla).

   Sabrosura de ternera (Restaurant D’Tablas).

   Bocado de la tierra (Cap y Cua).

   Vito Corleone (Ca la Tere).

   Deliciosa XL (Restaurant Terra Alta).

   Meat-curry (Bar Carmen).

   El poli-niu (Bar Centre Cívic).

   Chipi guay (Bar Joventut).

   Alpino Ikebana (Pizzeria Ikebana).

   Homenaje a mi pueblo… La Pobla de Mafumet (El Raconet de la Cris).