Torna l’ExpoFira del Km0 a Fira Reus

  Imatge de la 1a ExpoFira del Km0 a Reus | Twitter: @firaREUS

  Els dies 21, 22, 23 i 24 de març torna l’ExpoFira del KM0 a Fira Reus. Per segon any consecutiu, NIMA Grup d’Automoció organitza l’exposició més gran de vehicles KM0 al territori.

  Després de l’èxit de l’any passat, els 7 concessionaris que hi van formar part (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarracomòbil Audi, Tarracomòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction) es tornen a reunir per oferir una exposició única i exclusiva en el marc incomparable de la Fira Reus.

  A l’ExpoFira del KM0 s’exposen vehicles de KM0, és a dir, que han estat matriculats però no tenen quilòmetres, i alguns vehicles de gerència, els quals han estat utilitzats però tenen molt poc quilometratge. Així doncs, hi haurà grans oportunitats de compra amb fins a un 40% de descompte.

  A més, aquest any, s’ampliarà espai i exposició, de manera que s’hi podran trobar més de 800 vehicles exposats de diferents marques. S’oferirà una amplíssima gamma de vehicles matriculats de menys de 2 anys, per tal que hi hagi opcions per a tots els públics: des d’aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle premium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4×4 amb fins a un 40% de descompte. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira Km0 estan revisats i garantits. Molts d’ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

  Una altra de les novetats d’aquest any serà la presència de la corredoria d’assegurances Fabroker i d’alguna entitat financera, de manera que es garantirà una venda integral dels vehicles, oferint diversos serveis al client.

  Tots els assistents que s’hagin inscrit prèviament a la fira i s’hagin descarregat un cupó a través de la web www.autokoleccio.com, podran gaudir d’una copa de cava de la mà de Masia Torreblanca. També, durant la fira, que vulgui es podrà inscriure en el sorteig d’un patinet elèctric.

  L’horari d’obertura de la fira serà de 10h a 21h i l’entrada és gratuïta.