Torna el Gastrodelirium amb nous participants

  La ruta gastronòmica dels dijous torna a Tarragona després d’uns dies de vacances amb 11 establiments i propostes gastronòmiques que es renoven cada setmana

  Imatge de la presentació del Gastrodelirium. Mauri.

  Després d’uns dies de vacances, el proper dijous 10 de setembre, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat juntament amb Raventós Codorniu, reprenen la ruta gastronòmica dels dijous tarragonins. 11 establiments de la ciutat serviran degustacions acompanyades d’una beguda que es renova setmana rere setmana.

  Per un preu de 5€ es podrà gaudir d’una degustació de qualitat maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava de les bodegues Raventós Codorniu. Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu diferenciar-se d’altres rutes gastronòmiques, donar vida a la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa que també compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona. 

  Els establiments participants a Gastrodelirium són: Arlemar, Bocois Bar, Casa Balcells, Cocula, Maria Castaña, Bar Negresco, La Pepita, Sentits, Quattro, La Morada  i Alta Taverna Sol Ric.

  Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de GastroDelirium es poden consultar a la pàgina de Facebook i Instagram @gastrodelirium, la qual s’ha creat especialment per l’ocasió. Cada setmana es compartiran les degustacions de cada restaurant i també els diversos concursos i promocions que es duran a terme, com el sorteig mensual de passaports VIP o l’obsequi d’una botella de cava de Raventós Codorniu per aquelles persones que completin el passaport amb els 11 establiments.