Terrassa omplirà de cultura els seus carrers durant l’estiu

  La majoria d'activitats seran gratuïtes i es podran gaudir presencialment i en 'streaming'

  En el marc del cicle ‘Fem estiu’ organitzat per l’Ajuntament, Terrassa Arts Escèniques ha presentat una programació adaptada al desconfinament que portarà a diversos espais de la ciutat propostes culturals per a tots els gustos que busquen reactivar el sector cultural de la ciutat. Respectant totes les normes de seguretat vigents, durant tot el mes de juliol s’han programat fins a 6 propostes d’artistes com Quim Bigas, Junyi Sun, Dafnis Balduz i Carla Barroso i Livemedia (Maria de Marias i Andrew Colquhoun) que es podran gaudir presencialment i en ‘streaming’. Tots els espectacles menys un seran gratuïts amb aforament limitat.

  El tret de sortida a la programació el donarà l’1 de juliol el creador Quim Bigas amb una performance en vídeo creada especialment per a la ciutat de Terrassa. Es podrà seguir des de diversos bars de la ciutat i de manera online i reprodueix els vídeos resultants del treball conjunt de quatre artistes al voltant del moviment, del text i de la realització audiovisual.

  El 2 de juliol, el mateix Bigas presentarà la culminació del projecte {RUMIAR}, una proposta que, després d’haver-se viscut en algun format en viu pels contextos locals de quatre ciutats (Terrassa, Olot, Lloret i Mataró) culminarà de forma online i simultània a través de zoom amb posterior reflexió del públic amb les artistes.

  L’11 de juliol serà el dia en què el teatre tornarà a ocupar les places. Serà amb Dafnis Balduz i Carla Barroso i el seu espectacle ‘Amics’, un show de música, poesia, bon humor i referents de totes les generacions. Aquest és l’únic espectacles que serà de pagament.

  Maria de Marias i Andrew Colquhoun (Livemedia) presentaran el 15 i 22 de juliol ‘ Un entorn, un mitjà, un món: una certa contemporaneïtat, una sèrie de lectures/actuacions de vídeo livestream a partir d’assatjos i escrits que en el seu conjunt descriuen una humanitat i una certa contemporaneïtat definida com un «ambient electrònic». Aquestes lectures/actuacions tindran lloc a Terrassa a espais molt especials: l’Anella Verda i les Antigues Rieres (i també es podrà seguir livestream per twitter).

  Per últim, durant el mes de juliol tindran lloc una sèrie d’activitats al voltant de la residència ‘Am I Bruce Lee’ del ballarí i corèograf Junyi Sun. Seran activitats restringides a col·lectius específics, com la comunitat xinesa o socis/es de gimnasos d’arts marcials. L’artista compartirà amb ells la seva recerca sobre els punts de connexió i paral·lelismes que té l’artista amb Bruce Lee i la cerca de la seva identitat a través de la relació entre la dansa i les arts marcials.