Tàrrega obre el 33è Parc de Nadal amb una cinquantena de propostes

    Organitzat per la Regidoria de Cultura, el casal de festes ofereix múltiples al·licients per a infants i joves com realitat virtual, circuits, aventures, una Room Escape, tallers, atraccions o cultura popular

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    Tàrrega ha obert avui les portes del seu 33è Parc de Nadal, un espai lúdic i pedagògic que amenitzarà les vacances d’infants i joves fins al 4 de gener. La Regidoria de Cultura, organitzadora de l’esdeveniment, ha preparat un amè programa que integra fins a una cinquantena de propostes: tallers creatius, atraccions, ludoteques, inflables, llits elàstics, rocòdrom, tir amb arc, sorral, tirolina, robòtica, ràdio, cultura popular… Les activitats més tradicionals es conjuguen amb altres de més innovadores com els jocs de realitat virtual o una Escape Room, aventura en què els participants han d’aconseguir sortir d’una habitació fomentant el treball en equip. El 33è Parc de Nadal també potencia enguany el circuit de karts, monocicles i patinets elèctrics. Cada tarda, a més, el públic gaudirà d’animació i sorpreses. El Pavelló Municipal d’Esports i altres punts del Parc Esportiu acullen el casal per quart any consecutiu. Val a dir que el “trenet” de Foment Tàrrega que recorre la ciutat també farà parada al Parc de Nadal els dies 3 i 4 de gener.

    L’acte inaugural d’avui ha estat encapçalat per l’alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, que ha posat en valor el fet de disposar d’una alternativa educativa per als infants durant les vacances de Nadal. També ha intervingut a l’acte Salvador Bonjoch, president del Consell Comarcal de l’Urgell, ens que imparteix un taller de foment del reciclatge entre els més joves. Per la seva part, el regidor de Cultura, Raül Palacios, ha manifestat que el Parc de Nadal constitueix una potent plataforma d’oci familiar que també vol atraure visitants de l’entorn de Tàrrega. Juntament amb altres regidors del consistori, les autoritats han lliurat els premis del concurs del cartell del Parc de Nadal. El guanyador ha estat Reimon Díaz, alumne de 1r del Cicle Superior de Primària de l’Escola Pia. Seguidament també s’ha ofert un espectacle d’animació a càrrec de Disco Pinky.