Tarragona vibra amb la Disfressa d’Or

Aerodance guanya la Disfressa d’Or 2018

10
3525

Aerodance guanya la Disfressa d’Or 2018: un bosc de fantasia que ha emocionat al públic i al jurat. El segon premi ha estat per La Ballaruga, basats en l’Antic Egipte, un espectacle de colors turqueses, daurats i mitologia egípcia.

Una vegada més, Tarragona ha tornat a mostrar la seva esplandor amb el Carnaval. Avui s’ha celebrat una de les cites més senyalades i emblemàtiques de l’agenda del calendari tarragoní: la Disfressa d’Or. Les 3.000 entrades que estaven a la venda, s’han venut totes, i avalen l’arraigament d’aquest certamen a la ciutat de Tarragona, omplint de llum i color la Tarraco Arena Plaça. Fins a 18 comparses han participat en la Disfressa d’Or 2018, vestint amb colors llampants, plomalls, brillants, purpurina, i fent esclatar d’emoció al públic.

El cantant del grup musical Pepet i Marieta, Josep Bordes, ha sigut l’encarregat de donar inici a l’acte. El primer grup de la Disfressa ha anat a càrrec de CromaticFusion. Seguidament, AVV L’Abada, Tàrraco de Luxe, Spectrum, Disc 45, Estudi Dansa Montserrat, AAVV Residencial Palau – Torres Jordi, Platinum, Amics de la Part Alta, Fotem-li Canya, La Unió, Carmelitas, La Ballaruga, Cayo Largo, Petada, Som i Serem, Aerodance i Nou Ritme. Tots ells han demostrat el seu esforç -després de mesos i mesos d’organització i ensajos-, la seva professionalitat i entusiasme que ha fet gaudir al públic assistent a la TAP.

Sense dubte, la Disfressa d’Or és un espectacle que fa vibrar a Tarragona, una cita ineludible i que es consolida any rere any.

10 COMENTARIS

FER UN COMENTARI