Tarragona destina 400.000 euros en millores a setze centres educatius

  Les escoles El Miracle, Bonavista, Cèsar August i Pau Delclòs rebran les principals inversions

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Tarragona destinarà, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), 400.000 € a partir d’aquest estiu a fer obres de millora a diferents escoles de la ciutat.

  En concret s’actuarà a catorze escoles de la ciutat, a més de l’Escola Municipal de Música i la seu de l’IMET, a l’avinguda Ramón y Cajal. Les actuacions preveuen una millora o reforma de les instal·lacions a diferents nivells, en alguns casos en l’estructura dels equipaments mentre que en d’altres s’actuarà per millorar la instal·lació de serveis o elements concrets com lavabos o equipaments infantils i espotius. Les escoles El Miracle, Bonavista, Cèsar August i Pau Delclòs serà on es realitzin les actuacions per un import econòmic més elevat.

  La selecció de les actuacions a realitzar i la seva jerarquització prové d’una auditoria a tots els centres educatius de la ciutat, realitzada la tardor de l’any passat. L’estudi va servir per determinar l’estat general de les estructures i instal·lacions, així com per determinar les principals propostes de millora.

  El conseller d’Educació de Tarragona, Francesc Roca, ha remarcat la importància d’aquesta auditoria: “L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona pretén adaptar-se a les demandes més urgents de les estructures i instal·lacions dels edificis i cobrir amb excel·lència les necessitats més immediates, classificar-les, ordenar-les, temporitzar-les. Es tracta, en definitiva, d’una eina per millorar la gestió dels recursos públics”.