‘Tarragona, Ciutat de Castells’ engega temporada amb les exhibicions a la Catedral

  Imatge de la presentació. Foto: Mònica Brey

  ‘Tarragona, Ciutat de Castells’ engega aquest estiu la 7a edició amb l’objectiu de donar a conèixer el fet casteller al turisme que arriba a la ciutat. Les diades castelleres, les exhibicions davant la Catedral i els assajos oberts configuren una programació que cada any té una excel·lent acollida de públic.

  La consellera de Turisme, Laura Castel, ha destacat el caràcter divulgatiu de la proposta per donar a conèixer el fet casteller entre totes aquelles persones que visiten Tarragona. A més a més, ha agraït la col·laboració de les quatre colles castelleres de la ciutat, per crear un producte que ensenya com es fan castells a Tarragona.

  Demà, dimecres 3 de juliol, comencen les actuacions castelleres al davant de la Catedral, i es faran cada dimecres d’estiu, a les 20 hores, fins el 4 de setembre.

  Així doncs, les quatre colles castelleres de la ciutat (Xiquets del Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Xiquets de Tarragona i la Jove), conjuntament amb els Nois de la Torre i els Xiquets de Vila-seca, com a colles invitades, seran les encarregades de mostrar el fet casteller als visitants que s’apropin en aquest espai tan emblemàtic de la ciutat.

  Aquesta iniciativa va començar l’any 2013, com una activitat cultural d’interès turístic, amb la voluntat d’aconseguir notorietat i posicionament turístic a la ciutat de Tarragona, i a la vegada mostrar la tradició dels castells.