‘Tarraco’ podria convertir-se en el nou model de cotxe de SEAT

    La iniciativa #SEATbuscaNombre ha tingut un ressò internacional amb més de 10.000 propostes

    La companyia SEAT va llançar el passat 01 de juny la iniciativa #SEATbuscaNombre per donar nom al seu nou model SUV que sortirà a la venda el 2018. El criteri utilitzat va ser que el turisme tingués un nom de toponímia espanyola i que, per primera vegada, fos la gent del carrer la que escollís el nom.

    La iniciativa #SEATbuscaNombre ja compta amb nou propostes seleccionades per donar nom al nou model de la companyia d’entre unes 10.000 propostes d’un total de 133.332 participants. ‘Tarraco’ és un dels noms semifinalistes, juntament amb vuit més de toponímia geogràfica espanyola.

    Les nou propostes semifinalistes ―Abrera, Alborán, Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco, Teide― han superat tres rondes diferents definides per SEAT en les quals han participat experts de la companyia, així com una agència externa de naming i una de propietat industrial i intel·lectual.

    El 12 de setembre, SEAT presentarà en una roda de premsa al Saló de l’Automòbil de Frankfurt els noms dels finalistes. Des d’aquest dia i fins al 25 setembre, totes aquelles persones que vulguin votar al seu candidat podran fer-ho a través del web  o aquest enllaç, i el nom que reuneixi més vots serà el guanyador. SEAT donarà el veredicte final del nom del nou SUV a principis d’octubre.