Talls i desviaments de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni

  L’operatiu de la Guàrdia Urbana començarà a les 10.30 h a la Cooperativa Agrícola Pràctica (N-230) i acabarà a la Creu dels Tres Tombs, al voltant de les 13.30

  Imatge del recorregut de la caravana de Sant Antoni. Foto Cedida

  La celebració de la festivitat de Sant Antoni suposarà alguns talls i desviaments de trànsit en determinats carrers de la ciutat, a conseqüència de la desfilada de carrosses, carros i cavalleries que tindrà lloc demà, dissabte, fins a la creu del terme davant de la Delegació d’Hisenda.

  La Guàrdia Urbana de Lleida ja ha previst algunes recomanacions i restriccions de trànsit amb aquest motiu. Les carrosses es concentraran a les 10 h a la Cooperativa Agrícola Pràctica, a l’N-230, per iniciar el recorregut a les 10.30 h.

  L’itinerari sortirà de la Cooperativa i passarà pels carrers: Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Princep de Viana, Sant Ruf, Anselm Clavé, Rambla de Ferran, Francesc Macià, Av. Blondel, Av. Catalunya, Rambla d’Aragó i Av. Balmes per acabar a la Creu dels Tres Tombs (es preveu cap a les 13.30 aproximadament).

  Desviaments previstos:

  La comitiva de carrosses es formarà a l’interior del recinte de la cooperativa. Un cop formada, iniciarà una marxa lenta per l’itinerari marcat, fins a arribar a l’Av. de Blondel, on s’aturarà i esperarà la sortida dels assistents de la missa a l’església de la Sang. Es procedirà a la benedicció dels animals i les carrosses, la rua tornarà a iniciar el recorregut, amb marxa lenta, fins a la Creu dels Tres Tombs, on es faran les tres voltes al monument.

  Talls previstos:

  1. Es donarà preferència de pas a la comitiva de carrosses al llarg del trajecte. Això comportarà talls de trànsit breus i puntuals en els diversos punts de l’itinerari.

  2. Es tallarà el trànsit a l’Av. de Blondel fins a la finalització de les benediccions.

  3. Si l’acte transcorre en l’horari previst, al voltant de les 12 h es tallarà el trànsit al carrer Balmes i a la Rambla d’Aragó, entre la plaça Ricard Vinyes i el carrer Lluís Companys, per garantir l’arribada, la realització dels tres tombs i la sortida de la comitiva del carrer Balmes.

  Recomanacions:

  No es podrà circular amb vehicle particular per l’eix central de la ciutat, format per carrers Av. Balmes, Rambla d’Aragó i Av. De Catalunya, entre les 12 i les 13.30 hores. Una bona alternativa per realitzar el trajecte entre la Zona Alta i el centre de la ciutat en aquesta franja horària, és circular pel passeig de Ronda, Av. Princep de Viana i el carrer Anselm Clavé.

  Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de la Cavalcada no es desviaran, excepte els que circulen per Rambla d’Aragó i Balmes entre les 12 i les 13.30 h.