Susannes, cantautora rural, guanyadora de la 1a edició de PortAutors/es 2018

  El Teatret del Serrallo va ser ahir l’escenari del lliurament dels premis de la primera edició de la mostra musical PortAutors/es 2018

  PortAutors/es tanca la seva primera edició assolint un gran èxit tant de participació d’autors i autores com de públic assistent. Aquest cap de setmana s’han lliurat els premis de la 1a edició de PortAutors/es, el del jurat i el del públic. El dissabte 17 es va celebrar la final de PortAutors/es 2018 amb els vuit finalistes. El diumenge 18, a les 12.30 hores, va tenir lloc l’entrega dels premis (del jurat i del públic) que va recaure en Susannes, cantautora rural, que es va endur els dos guardons, el del públic, valorat en un equip professional de gravació patrocinat per Audio-Technica Iberial SL i alhora també el jurat especialitzat que consisteix en la participació en diferents festivals de referència del territori: Javeus 2019, Altacústic 2018, Santa Tecla 2019, Accents 2019 i PortAutors/es 2019. En finalitzar el lliurament, va actuar Xarim Aresté, un dels artistes en gira del panorama musical català.
  Els objectius de la mostra musical, organitzada pel Port de Tarragona i el músic Quique Colmenar, eren descobrir nous talents en el territori estatal i donar a conèixer la seva obra, dotar-los d’un marc que aculli el seu treball de forma adequada i oferir al públic noves propostes amb la possibilitat de descobrir nous artistes en directe.
  Els finalistes, que van actuar del dissabte 17 de novembre, van ser Alba Vilanova, Josep Lluís Notari, Susannes, Yuhniversia, Eloi Duran, Clàudia Cabero i Azote. Aquests finalistes van ser votats a través dels enllaços que hi havia al web del Port de Tarragona (porttarragona.cat), al web de participo.cat i a les pàgines de Facebook, de @portautors i de @teatretdelserrallo, fins al 15 de novembre.
  El premi del públic va tenir un gran èxit de participació i la guanyadora va acumular 611 votacions d’un total de més de 1.500 votacions.
  El Teatret del Serrallo es va omplir de gom a gom durant el cap de setmana amb més 200 persones que van anar passant per les diferents actuacions. L’èxit assolit fa que des del Teatret es comenci a treballar en la propera edició que se celebrarà el 2019 amb noves propostes creatives.