Sergio del Campo encapçala la candidatura de Cs al Congrés per Tarragona

    Arrimadas és proclamada formalment candidata de Cs per Barcelona al 28-A en guanyar les primàries amb el 96% dels vots

    Pla obert del candidat al Congrés de Ciutadans per Tarragona, Sergio del Campo, dipositant la papereta a l'urna al col·legi electoral que hi ha al CEIP El Serrallo. Imatge del 20 de desembre de 2015. (Horitzontal)
    Ciutadans fa públics aquests dissabte els resultats de les primàries internes que han estat celebrant aquests darrers dies per a les candidatures provincials al Congrés per a les eleccions del 28-A. Així, entre les primeres validades hi ha dues de catalanes. Segons ha informat el partit, la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ja pot ser formalment considerada cap de llista per Barcelona en haver guanyat les primàries amb un 96% dels vots a favor (453), i una participació del 19% de la militància. De la mateixa manera, Sergio del Campo ha guanyat les primàries a Tarragona i serà el candidat de Cs per aquesta demarcació al 28-A. En el seu cas, ha obtingut un 92% dels vots (134) amb una participació del 35% dels afiliats.
    La resta de candidats catalans –el cap de llista per Lleida i per Girona- es coneixeran al llarg d’aquest dissabte, tal i com es vagin validant els resultats.