Sabor Salou, una experiència per assaborir la gastronomia local

La setena edició de les jornades comptaran amb 40 establiments participants

Salou celebra l’entrada de maig amb una festa gastronòmica, Sabor Salou. Al llarg de 4 dies, del 5 fins al 7 de maig, el passeig Jaume I s’omplirà de gom a gom de parades que oferiran productes DOP i gurmet.

La setena edició de Sabor Salou comptarà amb 40 establiments que participaran en aquest aparador gastronòmic. Enguany, a causa de les més de 36.000 degustacions servides a la darrere edició, hi haurà tres punts de venda de tiquets de degustacions. A més a més, canviaran la distribució de les parades; aquestes tindran més distància entre elles i comptaran amb una terrasseta perquè els visitants puguin gaudir millor de les jornades.

“Sabor Salou està destinat a tota la família, ja que les jornades compten amb tallers per tothom i una zona infantil”, explica la regidora de Participació Ciutadana, Julia Gómez. L’alcalde de Salou, Pere Granados, posa èmfasis en la importància d’atreure, també, el turisme de proximitat: “Aquest esdeveniment és com un punt de trobada, on es poden tenir experiències de sabors i personal. Per aquesta raó, pensem que aquesta és una bona manera per potenciar el turisme de proximitat.”

Els tallers que s’organitzaran paral·lelament en aquests dies tindràn un valor afegit. L’única empresa que ofereix cervesa artesana a Salou, Nurse, proposarà una activitat on ensenyarà a com fer una cervesa artes.