Riudecanyes inaugura la millora del carrer del Dilluns, amb el suport de la Diputació de Tarragona

    Nombrosos veïns i veïnes coneixen de prop la nova via en un acte amb el president de la institució supramunicipal, Josep Poblet, i l'alcalde del municipi, Josep Maria Tost

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Riudecanyes ha inaugurat oficialment aquest diumenge la millora del carrer del Dilluns, remodelat amb l’ajut de la Diputació a través del Pla d’Acció Municipal (PAM). El president d’aquesta institució, Josep Poblet; l’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, i altres membres del Consistori han encapçalat l’acte inaugural, que s’ha dut a terme a les 12 del migdia en el marc de la festa major de Sant Mateu. La millora del carrer del Dilluns ha representat una inversió de 183.497,13 € per part de la Diputació.

    L’acte ha aplegat nombrosos veïns i veïnes i representants d’entitats socials de la vila, i també alcaldes dels pobles veïns de Montbrió del Camp i de l’Argentera. Uns i altres han pogut conèixer de primera mà totes les millores que s’han dut a terme en aquesta via, una de les principals de la localitat. L’Ajuntament també preveu arranjar de manera integral altres carrers, com el del Dimarts i el del Diumenge, mitjançant els ajuts que atorga la Diputació.

    En finalitzar la inauguració, Josep Poblet ha estat l’encarregat d’encendre la tronada de festa major a la plaça de la vila, un acte amb el qual s’enceten les festes patronals de Riudecanyes en honor a Sant Mateu i que s’allargaran fins al 19 de setembre, amb nombrosos actes lúdics i tradicionals per a un públic divers.