Reus dóna la benvinguda als infants saharauís i a les famílies d’acollida

    L’Ajuntament de Reus col·labora amb el projecte Vacances en Pau

    L’Ajuntament de Reus organitza aquest divendres 14 de juliol a les 11.00 h al Casal de les Dones, un acte de benvinguda als nens i nenes sahrauís i a les famílies d’acollida de Reus, que aquest estiu participen del projecte Vacances en Pau. L’acte compatrà amb la presència de la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

    Un total de sis infants, provinents dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, passaran els dos mesos de l’estiu a en famílues d’acollida de Reus. Van arribar el 4 i el 6 de juliol, i marxaran el 2 de setembre.

    L’Ajuntament de Reus col·labora amb el projecte Vacances en Pau, que coordina l’Associació Hammada i la Delegació del Front Polisario a Catalunya. El projecte vol fomentar i impulsar l’apropament entre el poble sahrauí i el nostre país, així com donar suport polític al procés d’autodeterminació del poble sahrauí.

    El 31 d’agost a partir de les 17.30 h al Centre Cívic Ponent tindrà lloc la festa de comiat dels infants sahrauís del Camp de Tarragona. L’acte consistirà amb un berenar, l’actuació de la Colla gegantera amb gegants petits, una actuació de màgia i una festa de l’escuma.