La reforma integral de pintura i senyalització al pàrquing Baluard

  Els abonats que utilitzen habitualment aquest aparcament ja han estat avisats

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis inverteix 33.000 euros en la reforma integral de pintura i senyalització del pàrquing Baluard, un dels més antics de la xarxa municipal d’aparcaments. Per aquest motiu, a partir del dilluns 12 de febrer, quedarà restringit l’accés al pàrquing i els usuaris s’hauran de desplaçar al pàrquing del Carrilet o a qualsevol altre de la xarxa municipal. Està previst que el pàrquing Baluard torni a obrir a finals de març.

  La reforma preveu la neteja integral de l’equipament, la renovació de tota la pintura –inclosa la del paviment– i la revisió de les portes i tots els detalls. Per fer-ho, Reus Mobilitat i Serveis hi invertirà 33.000 euros.

  El pàrquing Baluard té capacitat per a 100 vehicles i és un dels que registra un dels índexs de rotació més alt de la xarxa municipal. El 2017 hi van aparcar més de 73.000 cotxes, un 1,35% més que l’any anterior.

  Es va inaugurar el 1992, la darrera remodelació data de 2004 i va incloure diverses actuacions: l’ampliació de l’accés per a vehicles, la instal·lació de l’ascensor, la implantació del sistema de senyalització de places lliures, la renovació de la pintura i de l’enllumenat.

  Els abonats que utilitzen habitualment aquest aparcament ja han estat avisats i, mentre durin els treballs, podran estacionar en qualsevol altre equipament de la xarxa: Carrilet, Pastoreta, Passeig Prim, Oques, Llibertat, Sant Ferran i La Fira Centre Comercial. El mateix abonament permetrà l’accés a la resta d’aparcaments sense necessitar de fer cap tràmit.