Quatre detinguts per tràfic d’estupefaents a Reus

    En l’escorcoll al pis s’ha trobat material per a la distribució de la droga

    Segons informa la Guàrdia Urbana, agents dels cos municipal de seguretat i dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres 26 de maig a quatre persones, una dona i tres homes, un d’ells menor d’edat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents. Les unitats d’investigació dels cossos de la policia catalana i reusenca han realitzat un dispositiu d’entrada i perquisició en un domicili del carrer de les Galanes, 16, amb el qual s’ha culminat una investigació que Mossos i Guàrdia Urbana portaven realitzant en les darreres setmanes.

    L’operació s’ha iniciat al carrer del Canonge Bové, on els agents han detingut la dona, de 45 anys. Els dos joves —un d’ells de 17 anys d’edat— se’ls ha detingut posteriorment al carrer de Llovera. Els joves eren qui, presumptament, distribuïen la droga als compradors a la via pública. Finalment, agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra han entrat al pis del carrer de les Galanes, on s’ha detingut l’home de 49 anys, marit de la dona detinguda i oncle d’un dels joves.

    En l’escorcoll al pis s’ha trobat material per a la distribució de la droga: una balança, bossetes de plàstic, 77,5 grams de marihuana, entre altres elements; i 600 euros en efectiu.