La protectora Arca necessita urgentment menjar per als animals

  Se’ls poden fer arribar pinso i llaunes de menjar, donatius en metàl•lic i tota mena d’articles usats per als mercats en què participa l’entitat

  Actualment les instal·lacions de la protectora de Tortosa Arca alberguen 152 gossos, a més d’uns quants gats en acollida. Per cobrir les necessitats d’aquests animals calen entre 80 i 90 quilos d’aliment diaris.

  Susi Gómez, voluntària de l’entitat, explica que, a més de la subvenció que rep de l’Ajuntament de Tortosa, Arca se sosté “principalment gràcies als donatius, els voluntaris i els socis”. En els darrers temps hi ha hagut un descens en els donatius, que la Susi atribueix a “la paràlisi del país. En general, suposem que actualment la població està més pendent d’altres temes”. En conseqüència, la protectora necessita urgentment aportacions de menjar.

  Com a donatius, Arca accepta “tot allò que la ciutadania pugui aportar: pinso, llaunes, diners en metàl·lic…” Fins i tot articles usats de tota mena per als mercats en què participa l’entitat, com ara el d’antiguitats de Camarles: “Si no podeu comprar pinso, però teniu alguna cosa a casa que no feu servir —una figureta decorativa, per exemple—, ens la podeu portar i natros la vendrem de segona mà”.

  Els donatius es poden dipositar directament a les instal·lacions d’Arca, o fer-los arribar a l’entitat a través del seu web, arcaprotectora.com. El telèfon de contacte és el 655 040 359; l’adreça electrònica, protectora.arca@hotmail.com. La fundació té previst muntar properament un punt específic de recollida de pinso a Tortosa

  MARTA MILIAN ARIÑO