Presentació a Tarragona del mapa Pam a Pam de l’Economia Solidària

    Anirà acompanyada d’una formació per a nous voluntaris, aquest dimecres 11 al Casal Sageta de Foc a les 19h

    SETEM Catalunya presenta aquest dimecres 11 d’abril a Tarragona el mapa Pam a Pam de l’Economia Solidària. Aquesta iniciativa aplega en el mapa interactiu pamapam.org empreses i iniciatives de Catalunya que treballen amb diferents criteris de l’economia solidària, com la democràcia interna, la perspectiva feminista, el desenvolupament personal, condicions laborals dignes, transparència, cohesió i transformació social, etc.

    Pam a Pam és una comunitat oberta de persones que es forma en economia solidària i entrevista els punts que apareixen en el mapa, fomentant un consum crític i conscient. Aquest procés també facilita l’enxarxament entre iniciatives, així com obtenir diagnòstics de les diferents pràctiques transformadores que existeixen a Catalunya.

    Pam a Pam és un espai d’aprenentatge col·lectiu a través de l’activisme que facilita practicar el consum responsable i enfortir l’economia solidària. En la presentació del dimecres 11 també hi haurà una formació per a aquelles persones i iniciatives que vulguin formar part d’aquesta comunitat.

    Al Camp de Tarragona, Pam a Pam compta amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp, que juntament amb SETEM Catalunya elabora una base de dades de l’economia social i cooperativa del Camp de Tarragona, així com detectar i visibilitzar les bones pràctiques d’aquestes iniciatives.