Presentació de la mascota dels World Sport Games

Està inspirada en la Cucafera i ens representarà als jocs que es celebraran a Tortosa i les Terres de l’Ebre del 2 al 7 de juliol

0
496
sdr
Circ Raluy Legacy 728×90

Aquest matí l’alcaldessa, Meritxell Roigé, el regidor d’Esports, Joaquim el Pino, i Jaume Domingo, president de l’Unió de Concells Esportius de Catalunya, han presentat la mascota dels World Sport Games al Win Complex Esportiu Tortosa, un dels espais centrals de les competicions que es celebraran a Tortosa i les Terres de l’Ebre del 2 al 7 de juliol. Es tracta d’un disseny de la tortosina Mai Aguiló, que servirà per promocionar la cita esportiva.

L’alcaldessa ha explicat que la mascota està inspirada en la Cucafera i evoca a la tradició popular de la ciutat per tal de representar-nos als jocs. Roigé també ha explicat que durant les pròximes setmanes, els xiquets i xiquetes de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat escolliran el seu nom d’entre els seleccionats pel Comitè Organitzador: Cuca, Jota i Ballaruga.

Per la seva part, el president de l’UCEC, ha confirmat l’assistència de diverses delegacions, com les de França (amb representació de la Catalunya Nord i d’Occitània, d’Israel o Mèxic. El mateix Domingo també ha explicat que el treball per tancar el nombre de voluntaris que seran necessaris avança gràcies a la implicació de clubs, entitats i ciutadans particulars.

FER UN COMENTARI