Postius fa una crida a la participació “per aconseguir un canvi històric” i perquè Puigdemont guanyi a Europa

Junts per Catalunya Lleida ha fet campanya aquest matí al Mercat dels Pagesos de Pardinyes, on centenars de ciutadans s'han apropat per demanar paperetes per a les eleccions

0
170

El candidat a paer en cap de Junts per Catalunya Lleida, Toni Postius, ha fet avui una crida a la participació en les eleccions del 26 de maig “per aconseguir un canvi històric a la ciutat” i per propiciar la victòria del president Carles Puigdemont als comicis europeus. Postius ho ha dit des del Mercat dels Pagesos de Pardinyes, on ha parlat amb paradistes i compradors sobre la necessitat d’acudir massivament a les urnes el diumenge que ve. Centenars de persones han passat per la paradeta de Junts per Catalunya Lleida per endur-se els sobres amb les paperetes de Postius i de Puigdemont.

Per Postius, “el nivell de participació serà fonamental en aquestes eleccions per aconseguir un canvi històric a la Paeria després d’aquests últims quatre anys de 155 i de quaranta anys de governs socialistes”, al mateix temps que ha fet una crida “a votar massivament al president Puigdemont” per aconseguir la seva victòria a Europa. “El president Puigdemont és a l’exili per haver complert amb els seus compromisos amb els electors, per haver dut a terme el referèndum de l’1 d’octubre”, ha explicat. “Alguns voldrien silenciar la seva veu, que els catalans oblidéssim el seu compromís i el de la resta de persones que es van jugar la seva carrera política i que ara són a l’exili o a la presó”. És per això que confia que “a tota Catalunya, i a Lleida també, hi haurà un vot massiu per Puigdemont que farà que aquells que ens volen silenciats i derrotats hagin de reconèixer que seguim aquí i que tenim clar on volem anar”.

En clau d’eleccions municipals, Postius també reclama que hi hagi aquest increment de participació. “A les eleccions municipals hi acostuma a haver nivells molt alts d’abstenció, a les de 2015 només va votar el 53% del cens de Lleida, i per tant, un increment de deu punts en la participació podria ser la diferència que certifiqués un canvi que ara mateix veiem molt a prop”.

Toni Postius i diversos membres de la seva candidatura han fet campanya aquest matí al Mercat dels Pagesos i seran també a la tarda a la paradeta de la plaça de la Catedral. Demà al matí hi ha organitzat un esmorzar popular per parlar del programa de Junts per Catalunya Lleida per l’Horta, que es farà al local social de la partida de Montserrat.

FER UN COMENTARI