La Policia Local de Tàrrega se suma a la lluita contra el càncer infantil amb la venda d’escuts solidaris

    Les insígnies de roba amb caràcter benèfic es podran adquirir els dilluns 26 de març i 2 d’abril al carrer del Carme, en el mercat setmanal

    La Policia Local de Tàrrega s’ha adherit a la campanya “Escuts Solidaris” impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona. La iniciativa, sota el lema “Pels valents”, té com a objectiu recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil. Així, els propers dilluns 26 de març i 2 d’abril al matí, coincidint amb la celebració del mercat setmanal de Tàrrega, s’instal·larà un punt de venda a la cantonada del carrer del Carme. En aquest espai, es posaran a la venda mig miler d’escuts solidaris al preu de 4 euros, recaptació que anirà destinada als tractaments, les hospitalitzacions i l’educació dels infants afectats per la malaltia.

    Aquests símbols són brodats de roba en groc i negre amb l’escut de la Policia Local, sobre el qual també figura el lema de la campanya “Pels valents”. Disposen també d’una banda termoadhesiva que facilita que es puguin enganxar a qualsevol peça de roba mitjançant una planxa. Els escuts també es podran adquirir a les dependències de la Policia Local (carrer de La Pau) i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (plaça Major). Un centenar de policies locals de Catalunya ja s’han sumat a la campanya recaptant més de 100.000 euros. Tàrrega serà la primera ciutat de la demarcació de Lleida a adherir-se a aquest projecte solidari.