Poesia, música i vi a l’últim espectacle d’Accions en Poesia de Vila-seca

    Abans de l’espectacle a càrrec de Carles Belda, tindrà lloc un tast de vins

    El proper dijous 7 de setembre tindrà lloc a les 22.00 h el quart i últim espectacle d’Accions en Poesia, al jardí de la Biblioteca de Vila-seca. L’espectacle, que protagonitzarà el músic i cantant Carles Belda acompanyat pel seu acordió, anirà precedit per un tast de vins de la D.O. Tarragona que començarà a les 9 del vespre i anirà a càrrec d’Àngels Collado, gerent del Consell Regulador de la D.O. A més del tast de vins, hi haurà una exposició de llibres d’artista del vi, de les creadores Antonia Veciana, Júlia de Porras i Ivonne Fuster. Per als més petits, el 19 de setembre a les 17.00 h, s’ha programat una activitat per als més petits de la casa, el “Taller creatiu de reciclatge amb materials d’embalatge del vi”. D’aquesta manera, poesia i vi s’uneixen en aquesta edició per celebrar el 15è aniversari de programació als jardins de la Biblioteca.

    A continuació, el concert de Carles Belda oferirà un repertori de corrandes, havaneres, cançons de taverna i cançó popular. Belda, cantant i acordionista, ha format part de diferents grups com Pomada, Mesclat, Ensaladilla, So Insistent i, més recentment, ha col·laborat amb Sanjosex. Ha publicat nombrosos treballs amb els diferents grups i també en solitari, el més recent Disc sense nom, i amb Sanjosex, l’àlbum Càntut.

    El 15è cicle d’Accions en Poesia, una proposta de recitals de música i versos per a les nits d’estiu a Vila-seca, va començar el passat dijous 29 de juny amb “Versos desde el distrito”, a càrrec del grup vila-secà Distrito Rojo, i va continuar amb l’espectacle “Poemes de capçalera” protagonitzat per Mingo Ràfols i Miquel Pujadó i la lectura de poemes a càrrec de la vila-secana M. Isabel Sánchez. Accions en Poesia ha estat organitzat per l’Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal.