La marca de supermercats lleidatana Plusfresc ha presentat avui, al mercat, Porc 100% criat a Lleida. Plusfresc, un any després del llançament de la marca 100% criat a Lleida, amb els productes de pollastre i vedella, s’hi suma la carn de porc. L’empresa assegura una millora en la qualitat de la carn del porc gràcies a la seva alimentació i al seu tractament.
100% criat a Lleida és una iniciativa per part del supermercat Plusfresc per tal d’oferir productes de les terres de Lleida. Francisco González, director general de Plusfresc, ha assegurat que “és un pas més al nostre compromís de proximitat i qualitat, a més de la demostració de confiança cap als productors i ramaders de la nostra terra”.
Per llençar aquesta nova línia de carn de porc han escollit els porcs d’encreuament de la raça Duroc. Aquests reben una alimentació determinada, basada sobretot en cereals com pot ser el blat, l’ordi i el blat de moro. A més, són curosament cuidats durant tota la seva criança. Òscar Vilanova, responsable del departament de carns del supermercat, assegura que tot aquest procés garanteix una carn de qualitat organolèptica diferenciada: un alt valor nutritiu, més gustosa i beneficiosa per l’ésser humà.
El projecte 100% criat a Lleida va sorgir fa un any, però sobretot és un projecte de futur. Actualment, l’empresa assegura estar molt contenta amb l’evolució del pollastre i la vedella, amb un creixement en volum del 13% i del 9% respectivament. Preveuen un creixement del 15% o el 20% amb el porc en dos anys.