La Paeria convida a la ”Consellera d’Agricultura Meritxell Serret” al Fòrum de l’Aigua

  L'equip de govern de la Paeria, del PSC, que manté un acord de governabilitat amb C's, va rebutjar donar suport divendres passat a una moció presentada per ERC conjuntament amb PDeCAT, la Crida-CUP i el Comú de Lleida per donar suport al ''Govern legítim'' de Catalunya encapçalat pel president Carles Puigdemont

  La Paeria ha convidat a la ”Honorable consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret”, a la inauguració del Fòrum de l’Aigua que tindrà lloc el proper divendres 1 de desembre a Lleida. La invitació oficial a aquest Fòrum va ser registrada a la seu de la conselleria d’Agricultura a Lleida el passat 20 de novembre segons un document al qual ha tingut accés l’ACN i està adreçada pel tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa. L’equip de govern de la Paeria, del PSC, que manté un acord de governabilitat amb C’s, va rebutjar donar suport divendres passat a una moció presentada per ERC conjuntament amb PDeCAT, la Crida-CUP i el Comú de Lleida per donar suport al ”Govern legítim” de Catalunya encapçalat pel president Carles Puigdemont.
  La carta adreçada a la ”consellera d’Agricultura, Meritxell Serret” l’ha fet arribar la Paeria al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, al carrer Camp de Mart, a Lleida. Això no obstant, Serret es troba des de l’aplicació del 155 a Bèlgica, juntament amb 3 consellers més cessats i el president Puigdemont.

  A la invitació, que comença amb un ”Benvolguda Consellera” s’especifica que l’Ajuntament de Lleida té la intenció de constituir un Fòrum de l’Aigua de Lleida amb l’objectiu de ”crear un espai de debat per a la construcció participada de la gestió de l’aigua entre els principals agents econòmics, socials i administratius que d’alguna forma hi incideixen”. Sota aquesta premissa, el tinent d’alcalde Fèlix Larrossa ”convoca” a Serret a l’acte de constitució del Fòrum que tindrà lloc el proper 1 de desembre a la Llotja de Lleida.

  El tinent d’alcalde conclou la missiva indicant a Serret que ”ben segur que l’entitat que representes té molt a dir en la millora de la gestió d’aquest recurs de tanta importància, econòmica, ambiental i social per al nostre territori”.

  Cal recordar que al Ple ordinari de la Paeria de divendres passat, l’equip de govern del PSC va presentar una moció per demanar, des del màxim respecte a la justícia, l’excarceració del vicepresident i set consellers de ”l’anterior Govern de la Generalitat”. Per contra, els socialistes van rebutjar donar suport a una moció de suport al ”Govern legítim” sorgit de les eleccions del 27-S.