El socialista Óscar Sánchez governarà a Constantí amb majoria absoluta

Compromís per Constantí – Acord Municipal (CpC-AM) aconsegueix tres escons i Junts per Constantí un

Imatge de l'alcalde, Oscar Sánchez

Óscar Sánchez, el candidat a l’alcaldia de Constantí pel PSC, ha aconseguit guanyar les eleccions municipals del 26 de maig amb majoria absoluta. Sánchez ha aconseguit 1.472 vots, el que representa un 58,27% de tots els que s’han emès en aquest municipi durant la jornada electoral. Amb aquests resultats, els socialistes tindran 9 dels 13 regidors del consistori, fet que els permetrà governar en solitari.

A diferència d’altres municipis, el resultat de les eleccions municipals a Constantí ha deixat un consistori menys fragmentat, que passarà dels sis grups municipals que van guanyar representació a les eleccions del 2015 als 3 que ho han fet en aquesta ocasió.

Així, amb 445 vots i com a segona força ha quedat Compromís per Constantí – Acord Municipal (CpC-AM), que ha aconseguit tres regidors. Finalment, l’últim partit que ha aconseguit representació al consistori per aquest mandat ha estat Junts per Constantí, amb 224 vots i un regidor.

Per contra, UPC Constantí  -que durant molta estona de l’escrutini tenia un regidor-, Ciutadans i Partit Popular no han aconseguit cap representant.

En fer-se públics els resultats, l’alcalde Sánchez ha manifestat la seva alegria, tot mostrant-se afalagat per aquest reforç de la confiança  que li han fet els constantinencs i constantinenques.“Treure nou regidors és un resultat històric a Constantí” ha dit  el socialista, que destaca que aquest èxit s’ha produït per tota la feina que han fet durant aquests quatre anys al municipi. Aquests resultats “són un aval a la bona gestió municipal d’aquest últim mandat, ha conclòs Òscar Sánchez.