Onada de robatoris a la zona de Llevant de Tarragona

    Els veïns de la zona de Llevant de Tarragona estan preocupats per l’increment de robatoris que hi ha hagut en cases de la zona en els últims dies. En l’última setmana han entrat a robar en tres xalets de Boscos i en dos de la Platja Llarga.

    Una de les víctimes d’un dels robatoris, propietari d’una casa als Apartaments Jardí, ha explicat a La Ciutat que en tan sols tres hores, li van buidar tota la casa. “M’ho han pres tot: mobles, electrodomèstics, llits, llençols, coberts, cortines…”, ha explicat. Els fets van tenir lloc el passat dia 2 d’octubre al voltant de les 5 de la matinada.

    El curiós del cas, i tal com explica aquesta persona, és que sempre han estat tranquils, ja que aquests apartaments tenen un porter que viu en el mateix edifici. El porter, però, ha assegurat que no va escoltar absolutament res.

    Una veïna, però, a les 5 de la matinada, va sentir uns sorolls i va sortir a fora. Es va trobar amb els lladres, carregant els mobles en una furgoneta. Aquests, però li van assegurar que estaven descarregant les coses, perquè els dia següent havien de començar unes obres.

    Tot i que els Mossos d’Esquadra estant al corrent d’aquesta onada de robatoris, no han aconseguit localitzar als lladres.