Obert fins al 13 de setembre el termini per presentar originals als Premis Literaris Josep Vallverdú i Màrius Torres

  L’Ajuntament de Lleida i l’IEI convoquen els guardons d’assaig i de poesia, que arriben a la 36a i a la 24a edició, respectivament

  Imatge de recurs d'un llibre. Foto CEDIDA

  Fins al 13 de setembre és obert el termini per presentar originals a la 36a edició del Premi Josep Vallverdú d’Assaig i a la 24a del Màrius Torres de Poesia que convoquen l’Ajuntament de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

  Al premi Josep Vallverdú, dotat amb 9.000 euros, es poden presentar assaigs de tema lliure escrits en llengua catalana i de gèneres diversos: literari, sociològic, científic, biogràfic, filosòfic, etc.

  El premi de poesia, dotat amb 6.000 euros, és per a poemaris de tema lliure escrits en llengua catalana.

  Els originals han de ser inèdits i no han d’estar pendents de veredicte de qualsevol altre concurs ni han d’haver estat guardonats en altres certàmens, ni totalment, ni parcialment. El veredicte dels jurats es farà públic el 15 de novembre.

  Els membres dels jurats

  El jurat del 36è Premi d’Assaig Josep Vallverdú està integrat per Jaume Barrull, Anna Berga, Elena Casacuberta, Teresa Iribarren i Màrius Serra.

  Pel que fa al 24è Premi de Poesia Màrius Torres, els components del jurat són: Eva Baltasar, Jordi Marrugat, Pere Pena, Eduard Sanahuja i Cèlia Sànchez-Mústich.

  El lloc de presentació d’originals és l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (rambla de Ferran 32, 25007 Lleida)