Nou vídeo i material promocional de la campanya gastronòmica dels Ranxets

  És un nou material promocional per incloure més informació sobre els productes que ofereixen els restauradors adherits

  La campanya de promoció gastronòmica “Ranxets, la cuina de Torredembarra” continua aquest mes de maig amb novetats: l’edició de nou material promocional per incloure més informació sobre els productes que ofereixen els restauradors adherits i l’emissió d’un vídeo promocional dirigit principalment a la difusió en xarxes socials. Aquest material també es pot trobar durant tot l’any a la pàgina web de turismetorredembarra.cat.

  Aquesta segona edició de la campanya anual dels Ranxets compta amb la participació d’un total de tretze restauradors: Blau Marí, Cal Coco, Cal Silver, Can Gla, Can Lluís, El Capitán, El Marítim, El Vaixell, Hostal Coca, La Cuina d’en Basili, Las Palmeras, Òxid i Roda. Tots aquests establiments compten amb diversos plats de ranxets a les seves cartes durant tot l’any i es troben degudament identificats amb els distintius de la campanya.

  Alguns des Ranxets que ofereixen en les seves cartes són: pop a la brasa amb patates i romesco, arròs amb bacallà, musclos salsa marinera, all cremat de sardines, truita amb suc, fideuejat, popets amb ceba, suquet de peix, arròs negre amb sípia, codonyat amb brie, anxoves amb oli, romesquet de peix o galera a l’estil de la cuinera.

  Altres activitats de la campanya

  Fa uns dies, el 7 de maig, es va realitzar el primer showcoking de la campanya: Com és cuina un romesco? a càrrec d’Àlex Segú del Restaurant l’Hor, que es va realitzar a NC espai de cuina (carrer dels Filadors, 15). Les inscripcions pels propers showcoking, que tindran lloc a l’octubre i al novembre, s’han de realitzar a l’adreça nocuino@gmail.com o al telèfon 620.702.594. El preu és de 35 € (que inclou aprendre a fer un Ranxet, cuinar-lo i menjar-se’l).

  També s’ha previst la realització de dos tallers de cuina infantils de com és cuina un Ranxet, un al mes de juliol i l’altre a l’agost (un a la biblioplatja i l’altre als jardins de la Casona).

  Per últim, com a novetat d’aquest any, s’organitzaran unes Jornades Gastronòmiques dels Ranxets, que tindran lloc durant el mes de novembre (en els restaurants participants).

  “Ranxets, la cuina de Torredembarra” és una campanya gastronòmica que organitzen les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats.