Nou mapping nadalenc a l’Hospitalet de l’Infant

    S’estrenarà el proper divendres, 14 de desembre, sobre la façana de l’hospital gòtic

    El proper divendres 14 de desembre, a les 18 h, s’estrenarà un mapping de temàtica nadalenca a la Plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest espectacle audiovisual que des de l’any 2015 es projecta sobre la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer tindrà un nou guió i una nova música. La Regidoria de Cultura ha encarregat el nou muntatge a una altra empresa (SINOCA) que també està especialitzada en aquest tipus d’animacions en 3D.
    El vídeo mapping és una tècnica de projecció de vídeo sobre tot tipus de suports amb què es crea el contingut audiovisual per ser adaptat a la forma d’una superfície estàtica, per fer que aquesta cobri vida (en aquest cas, l’hospital gòtic). Els protagonistes són, com sempre, els alumnes de P5 de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Escola Valdelors de Vandellòs.
    A aquests gairebé vuitanta nens i nenes se’ls va fotografiar fa uns dies al plató de la Televisió de Vandellòs per simular la seva participació en les diferents escenes típiques del Nadal al municipi, combinant els seus rostres amb cossos de dibuixos animats.
    El mapping, que té una durada de 10 minuts, aproximadament, es podrà veure els dies 15, 21, 22, 28 i 29 de desembre i 3 i 4 de gener, a les 18 i a les 19 hores.