Nit dels Campions a Tarragona 2018

  El Pavelló Esportiu de Roda de Berà ha acollit una de les 13 Nit de Campions que s’estan celebrant arreu de Catalunya fins el dimecres 20 de juny

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  A la població de Roda de Berà s’ha celebrat la Nit de Campions de la delegació de Tarragona amb la presència de 1.500 persones. En el Pavelló Esportiu d’aquesta localitat s’ha dut a terme l’entrega de premis als campions i campiones de lliga 2017- 2018, i també dels guardons especials i fair play que s’han atorgat a diferents personalitats.

  A l’acte ha assistit el directiu i Secretari de Junta de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona, Josep Vives; els directius de l’FCF Jaume Plaza i Ricardo Pacheco; l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; el representant territorial de l’esport de la Generalitat de Catalunya,Joan Plana; el representant de la Taula d’Esports de la Generalitat,Josep Maldonado; i el vicepresident institucional del Consell Esportiu del Tarragonès, Francesc Ferré.

  A Roda de Berà, la delegació federativa ha volgut fer un reconeixement a sis persones que, de manera anònima, es van posar al capdavant d’un club i, amb el seu treball i esforç, han contribuït a la millora del futbol a la zona de Tarragona. Per aquest motiu, s’ha fet un homenatge a diferents persones.

  Vinculat a les campanyes de ‘Respecte’ i ‘Joc Net’ que està impulsant l’FCF des de l’any 2012, durant la Nit de Campions de Tarragona també s’ha entregat el premi fair play. El guardó ha estat per al jugador Benjamí Ayman Beckour El Maimouni per la seva esportivitat durant el derbi Creixell-Torredembarra. I és que, mentre la UE Creixell celebrava la victòria, l’Ayman va anar a consolar a un jugador del Torredembarra que estava estirat al terra plorant desconsoladament.

  Finalment, s’han entregat els premis especials a aquelles persones que, per les seves tasques, han col·laborat estretament amb la delegació. La Cultural Bonavista ha rebut aquest premi per la celebració del seu 50è aniversari. I el segon premi especial ha estat per a l’ex president del CF Pobla Mafumet,Josep Mir, qui va presidir el club durant 17 temporades, sent el president amb el mandat més llarg. Amb Mir al capdavant, l’entitat va aconseguir l’ascens a la Tercera Divisió per primera vegada en la història la temporada 2005-2006, ia Segona ‘B’ elsanys2014-2015.